Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo parmesão (optioneel)
- 150 g avelã, noz, amêndoa ou mistura
- 3 c. sopa de ervas de Provence
- 2 dentes de alho
- 150 g alho-francês cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 50 g azeite
- 800 g tomate em pedaços
- 1 c. sopa de concentrado de tomate
- 15 g folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- 2 pitadas de açúcar
- 2 pitadas de pimenta
- 1 c. sopa cheia de caldo de legumes em pó
- 100 g água morna
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1760.7 kJ / 420.8 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 249.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de lentilhas e beringela
1 godz. 25 min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30 min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 min
Massa com curgete e espargos verdes
45 min
Massa com molho de amendoim vegan
30 min
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 min
Hambúrgueres de spirulina vegan
40 min
Bolonhesa de lentilhas
35 min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30 min
Salada de lentilhas e pimentos assados
20 min
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25min
Chilli de cogumelos
35 min