Compatibele versies
Conchas com salmão e vinagreta de citrinos e funcho
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 10 g azeite
- 350 g massa tipo concha
- 200 g salmão fumado cortado em tiras
Vinagreta de citrinos e funcho
- 100 g azeite
- 50 g cogumelos frescos
- 10 g funcho, só a rama
- ½ laranja (casca, só a parte laranja, e sumo)
- ½ limão (casca, só a parte amarela, e sumo)
- 130 g vinagre
- 1 c. chá de molho de soja
- 4 gotas de Tabasco®
- 1 c. chá de mostarda
- ½ c. chá de gengibre em pó
- ½ c. chá de pimenta-de-caiena em pó
- ½ c. chá de sal
- ½ toranja, só o sumo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1843 kJ / 440.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1266.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas com legumes estufados
45 Min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 Min
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40 dk
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
1sa 30 dk
Cogumelos recheados
40 dk
Salada de frango com queijo de cabra
1 Std. 15 Min
Cuscuz de caldo-verde
20 Min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 Min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 dk
Cuscuz mediterrânico
10 Min
Salmão no forno com tomate seco
30 Min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 Min