Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pargo
- 1 pargo (1400 g aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
20
g azeite
of 20 g óleo vegetal - 200 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 170 g cebola cortada em oitavos
Puré
- 100 g azeite
- 5 dentes de alho
- 15 g coentros
- 35 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
-
800
g cherovia cortada em pedaços pequenos
of 800 g pastinaca - 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 7584.3 kJ / 1812.7 kcal
- Eiwitten
- 265.9 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 2024.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panquecas de legumes sem glúten com molho de iogurte e ervas aromáticas
1 Std.
Esparguete com alho-francês e camarão
45min
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1 Std. 40 Min
Costeleta de vaca com batatas e coleslaw de brócolos e manga
2 Std. 30 Min
Menu: Rolos de frango com legumes e Creme de legumes versátil
1 Std.
Arroz de ervilhas com salsichas
30 Min
Wraps com legumes salteados e molho de ervas - TM6
45min
Rolinhos de couve-lombarda com carne picada
1 Std. 15 Min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40min
Salmão no forno com tomate seco
30 Min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min