Compatibele versies
Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g avelã s/ pele
- 4 dentes de alho c/ casca
- 70 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1 pimento vermelho cortado em tiras
- 1 pimento amarelo cortado em tiras
- 4 filetes de dourada
- 1 rodela de gengibre ralado
- 5 g endro
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g folhas de manjericão
- 600 g espinafres
- Coentros frescos picados q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2204 kJ / 526.8 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 669.8 mg
Alternatieve recepten
Bowl de salmão e arroz
30 min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30 min
Peixe no forno com camarão, legumes e arroz basmati
1h
Tiras de vaca e espargos salteados
30 min
Salmão com tomate e molho amarelo
1h
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 min
Salada caesar de salmão com chicória roxa
35 min
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
40 min
Curgete com recheio de lulas
1h 20min
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM6
35 min
Bacalhau em molho de soja e gengibre com arroz e legumes
40 min