Compatibele versies
Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g avelã s/ pele
- 4 dentes de alho c/ casca
- 70 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1 pimento vermelho cortado em tiras
- 1 pimento amarelo cortado em tiras
- 4 filetes de dourada
- 1 rodela de gengibre ralado
- 5 g endro
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g folhas de manjericão
- 600 g espinafres
- Coentros frescos picados q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2204 kJ / 526.8 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 669.8 mg
Alternatieve recepten
Lombo de porco com vegetais
40 min
Couves com carne
26 Std. 10 Min
Salmão no forno com curgete espiralizada - TM6
30min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10 Min
Menu: Papelotes de robalo com bimis e Pera a vapor com chocolate
35 min
Creme de brócolos e ervilhas e gratinado de corvina e legumes
1h
Creme de legumes e espetadas de maruca
Nessuna valutazione
Cuscuz de laranja com salmão ao vapor
35 min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3 Std. 5 Min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40 min