Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g azeite
- 1 dente de alho
- 250 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em tiras (1x3-4 cm), seca com papel de cozinha
- Sal q.b.
- Pimenta preta q.b.
- 20 g manteiga
- 200 g maçã biológica, cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 250 - 300 g brócolos, só os floretes (2-3 cm aprox.)
- 40 g amêndoa em palitos
-
20
g vinagre de sidra
of 20 g vinagre balsâmico de sidra - 15 g mostarda
- 1 c. chá de mel
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2801.1 kJ / 669.5 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 996.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme light de brócolos e curgete
35min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1u. 30min
Curgetes recheadas com atum
1u.
Tiras de vaca e espargos salteados
30min
Salada de cuscuz com beringela
30min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50min
Salmão e feijão-verde em papelote
35min
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1u.
Tortilha de batata a vapor - TM6
45min
Atum fresco com feijão-verde
30min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1h 10min