Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor

Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 doses

Ingrediënten

  • filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g cada unid. aprox.)
    4
  • sal p/ temperar, mais ¼ c. de chá
    3 c. chá de
  • salsa só as folhas
    5 pés de
  • água
    700 g
  • batata nova c/ casca (ver dica)
    700 g
  • cebola cortada em metades
    150 g
  • azeite
    30 g
  • polpa de tomate
    400 g
  • tomate cortado em cunhas
    200 g
  • passas de uva
    30 g
  • azeitonas pretas s/ caroço
    100 g
  • pinhão cru
    20 g
  • alcaparras em conserva
    20 g
  • piripíri
    1 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 2524.7 mg
Eiwitten 48.4 g
Calorieën 2231 kJ / 533.2 kcal
Vetten 15.9 g
Vezels 8.5 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 51.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...