Compatibele versies
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzadeeg
- 120 g water
- 2 - 3 g verse gist
- ½ tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 200 g broodbloem
- 1 tl zout
Pistache pesto
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- 90 g pistachenoten
- ½ teentje knoflook (optioneel)
- 3 verse basilicumbladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
Topping
- 80 g Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)
- 60 g mortadella, in plakjes
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2200.8 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 384.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Sacher taart
3h
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Gozleme
1 Std. 40 Min
Scandinavische hamburger
4hod. 10min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen