Apparaten en Accessoires
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Voorbereiding 10min
Totaal 3u. 10min
4 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optioneel)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
384.3 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
2200.8 kJ /
526 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
44.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1u. 10min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25min
Amandelverslaving
1u.
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Kracht Muesli
25min
Gezouten-Karamelijs
14u.
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Karamelsaus
1u. 30min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min