Compatibele versies
Medallones empanados veganos de espinacas con espirulina
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de hojas de espinaca frescas
- 100 g de pan blanco semiduro en trozos 3-4 cm
- 80 g bebida de soja
- 50 g de nueces en mitades
- 1 diente de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco
- 1 chalota en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 5 g de espirulina en polvo
- 30 g de pan rallado
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- aceite de oliva, para engrasar
- pan rallado, para espolvorear
- 2 cucharadas de aceite de oliva
-
150
g de rúcula
of 150 g de hojas baby de ensalada variada - 50 g de tomates cherry en mitades
- nueces en mitades troceadas para decorar
- hojas de perejil fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1162 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 630.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Nuggets veganos con salsa de mostaza y "veganesa"
2 Std. 40 Min
Hamburguesas de lentejas en pan de remolacha
4 Std. 30 Min
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45 Min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1sa
Nuggets vegetarianos con trigo sarraceno
1 Std. 10 Min
Biryani de verduras - India
50 Min
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1 godz. 20 min
Mantequilla de polenta vegana
25 Min
Dip de queso vegano de anacardos
5 Min
Dip de queso vegano
40 dk
Bechamel vegana, boloñesa de lentejas rojas, espinacas salteadas y champiñones
2 Std. 20 Min