Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
- 400 g de lentejas cocidas en conserva, lavadas y escurridas
- 500 g de agua
- 30 g de cebolleta
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 45 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 1067.3 mg
Alternatieve recepten
Ensalada de pepinos, rabanitos y pimientos
10 Min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5 min
Ensalada de remolacha, granada y pistacho
10 Min
Ensalada de quinoa roja
45 Min
Ensalada de pomelo, espárragos y calabacín
20min
Ensalada de hortalizas con rúcula, canónigos y granada
15 Min
Cebada perlada con verduras y huevos en cocotte
1h 30min
Panaché de verduras de primavera con vinagreta de fresas
1 Std.
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10 Min
Ensaladilla rusa de remolacha
1 Std. 10 Min
Ensalada de espinacas y ciruelas con vinagreta de mango
10 Min
Limonada de jengibre y menta
5 min