Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 300 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 25 g raisins
- 1 garlic clove, cut into slices
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices
- 30 g brown sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 50 g warm water
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 1738.5 kJ / 415.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 97.7 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 58797.4 mg
Alternatieve recepten
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5 min
Apricot tahini bliss balls
15 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20 min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min.
Banana bread with chai crème fraîche
1 godz. 35 min
Bulghur and lentil soup
1u.
Pumpkin and ginger soup
35 Min