Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 300 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 25 g raisins
- 1 garlic clove, cut into slices
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices
- 30 g brown sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 50 g warm water
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 1738.5 kJ / 415.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 97.7 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 58797.4 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower flammkuchen
1sa
Gwinganna polenta with vegetables
1sa 10 dk
Roasted banana affogato
29 godz.
Rye bread rolls
12h
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2sa 40 dk
Persimmon fruity dream
10min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Celery leaf gremolata
5 min
Chai-spiced nut butter
15min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min