Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g water
- 150 g sea salt
- 300 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 25 g raisins
- 1 garlic clove, cut into slices
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices
- 30 g brown sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 50 g warm water
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 1738.5 kJ / 415.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 97.7 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 58797.4 mg
Alternatieve recepten
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Macaroons
40min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9h
Chocolate Babka
3h
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 Std. 45 Min
Rye sourdough starter powder
24h 10 min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min