![Kimchi Kimchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28BB4EF6-C813-4D3F-A208-6FC1FE516421/Derivates/7d99dd3a-d61e-49ee-ac4f-fc9b0b72c688.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
- 2500 g filtered water
- 150 g Himalayan salt
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 - 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 - 2 tsp paprika
- 1 tsp tamari, gluten free (see Tips)
- 30 g coconut sugar
- 1 nori sheet, torn into pieces
- 20 g warm water
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1615 kJ / 384.5 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 16.3 g
Alternatieve recepten
Miso dressing
5 min
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Thai Green Curry Paste
10p
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Gado gado
1h
Vegan mayonnaise
15 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 Std. 25 Min
Som tum (Thai green papaya salad)
20p
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min