Apparaten en Accessoires
Kimchi
Voorbereiding 1u.
Totaal 51u.
1 Total recipe
Ingrediënten
-
Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)1
-
fine sea salt4 Tbsp
-
water for soaking cabbage
-
carrots, cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)daikon (Japanese radish) cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)6
-
garlic cloves6
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
caster sugar2 tsp
-
shrimp paste2 Tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste3 - 4 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
22 g
Calorieën
2006 kJ /
476 kcal
Vetten
4 g
Koolhydraten
76 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vegetarian Summer Rolls
1sa
Mango on Coconut Sticky Rice
55 dk
Kimchi
149sa
Summer Rolls with Peanut Sauce
1sa
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1sa 35 dk
Prawn And Chicken Laksa
40 dk
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 dk
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 dk
Prawn Dumplings
1sa 15 dk
Asian Vinaigrette
5 dk
Korean Ramen with Tofu
50 dk
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1sa 25 dk