Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 2006 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1j 15 menit
Miso Soup with Vegetables
30min
Thai Red Curry Paste
Geen beoordelingen
Kimchi Sauce
20 min
Thai Green Curry Paste
15 menit
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Kimchi
149h
Lentil Curry (Dahl)
30min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 menit
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min