Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
- 4 Tbsp fine sea salt
- water, for soaking cabbage
- 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 6 garlic cloves
- 2 tsp caster sugar
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 Tbsp shrimp paste
- 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 2006 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Thai Green Curry Paste
15min
Tikka Paste
1 godz.
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2h 20min
French Brunch
Geen beoordelingen
Kimchi
149h
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 Std. 30 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Kimchi Sauce
20min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min