Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Zwiebelsuppe
1 Std.
Französische Zwiebelsuppe
5h 30min
Muscheln mit Sahnesauce
30 min
Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)
1 Std. 30 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1 Std.
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1 Std.
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2óra 40p
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45 min
Zucchini Minz Suppe
30 min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 Std. 50 Min
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40min