Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45 min
Spargelcremesuppe
40 min
Kumquats mit Schwips
2h
Pfirsich-Carpaccio mit Himbeersorbet
3 Std. 25 Min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1 Std. 40 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3h
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1 Std. 45 Min