Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Salz, unjodiert
- 200 g Butterschmalz, in Stücken
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1793 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20 Min
Langkornreis, gekocht
35 min
Chili con Carne (XXL)
50 min
Lauch dünsten
20 Min
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30 min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1h 15min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 Min
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3 Std.
Malzbiergulasch mit Breznknödel und Krautsalat
1 Std. 30 Min
Zwiebeln anbraten
25 Min