![Gemüsebrühe mit Maultaschen Gemüsebrühe mit Maultaschen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/324054A9-EBA7-474C-94D9-4FB49657F467/Derivates/e5ac7df9-c728-4d17-8666-d3fa6724e5d8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nudelteig
- 2 Eier (Größe M)
- 10 g Wasser
- 10 g Olivenöl
- 1 Prise Salz
- 200 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
Füllung und Fertigstellung
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 300 g Faschiertes, gemischt (Rind und Schwein)
- 80 g Speckwürfel
- 150 g Blattspinatwürfel, TK, angetaut, in Stücken (2 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Piment, gemahlen
- 2 ½ l Wasser
- 2 Eier (Größe M)
-
5 - 6
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 - 3 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 Bund Suppengemüse, geschält, in Scheiben
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastateig
1小时
Weizentortillas
30min
Käsespätzle
45 分钟
Griessklösschen (Suppeneinlage)
25min
Backfisch
40 分钟
Älpler Flädle
30min
Maultaschen
2h 30min
Gemüsekraftsuppe
3 Std. 45 Min
Nockerl / Spätzle
20 分钟
Palatschinken
45 分钟
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Tomatensauce (Grundrezept)
1小时