Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
700
g weiße Weintrauben, kernlos
of 700 g rote Weintrauben, kernlos - 170 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 10 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- 1 Packung Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2522 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 143 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 godz. 10 min
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1sa 20 dk
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1h
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 dk
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 dk
Waldbeerenmarmelade
55 dk
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 dk
Ribiselgelee
55 dk
Heidelbeermarmelade
55 dk
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h