Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Orangenfruchtfleisch (Schale inkl. weißem Anteil entfernt, siehe Tipp), in Stücken
-
100
g Campari
of 100 g Aperol - 10 g Sonnenblumenöl
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1936 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Orangenmarmelade "Die Englische"
1ωρ. 10 λεπτ.
Heidelbeer-Blutorangen-Marmelade mit Ingwer
30 Min
Traubengelee
1ωρ.
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1ωρ. 10 λεπτ.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 λεπτ.
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1h 25 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 λεπτ.
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1ωρ.
Heidelbeermarmelade
55 λεπτ.