Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
of 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten, halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter, in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3363 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rindsgulasch klassisch
3小时 20 分钟
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1小时 20 分钟
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 Std. 10 Min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50 Min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 Min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 Min