![Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/deb9bb79-016c-4b61-94b0-6248fdd74fb0/Derivates/2b3cc8eb-38fa-4954-95b7-c46ac2af8165.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
of 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten, halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
of 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter, in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3363 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 67 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1ч. 30 мин.
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 Std. 15 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 godz. 5 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 Std. 45 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2ч. 30 мин.
Lauch dünsten
20min
Zwiebeln anbraten
25min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min