Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 100 g water
- 80 g witte wijn
- 60 g reuzel
- 25 g olijfolie
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 1 snuifje suiker
- 500 g bloem
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 10 g zout
Gemarineerd vlees
- 600 g varkenslende, in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)
- 250 g water
- 1 tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ½ tl gemalen zwarte peper
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 150 - 200 g chorizo, Iberico, in plakjes (0,5 cm)
- 100 g Iberische ham, in dunne plakjes
- 1 eierdooier, opgeklopt
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 261.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Brak ocen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Brak ocen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Batbout met kaas
30 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Brak ocen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Levercake
Brak ocen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen