Apparaten en Accessoires
Hornazo
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 15min
20 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
261.7 mg
Eiwitten
13.9 g
Calorieën
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
20.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Glühwein
15min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Vegetarische chili
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min