Apparaten en Accessoires
Hornazo
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 15min
20 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
261.7 mg
Eiwitten
13.9 g
Calorieën
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
20.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Italiaanse brunch
1u. 30min
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Beef Wellington
10u. 10min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Pistache Moelleux
30min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Gozleme
1u. 40min