Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le chou farci
- 800 g d'eau
- 1 crabe entier frais, type tourteau (600 g env.)
- 4 feuilles de chou frisé
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 10 g de cerfeuil frais
- 180 g de noix de saint-jacques
- 1 blanc d'œuf
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
La bisque
- 20 g d'oignon
- 20 g de carotte
- 1 gousse d'ail
- 15 g de céleri branche
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 25 g de cognac
-
200
g de fond de volaille
of 200 g d'eau et 1 cube de bouillon de volaille - 120 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625.5 kJ / 390.5 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1395.8 g
- Natrium
- 16.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerises
50min
Coupe glacée à la Chartreuse
13u.
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Velouté de tomate
40 Min
Garbure du Béarn
1h 10min
Filet de colin, salade de betterave et roquette
1 Std. 35 Min
Poulet cuit à la tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2h 15min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2 Std. 30 Min
Soupe complète haricots verts, lentilles corail, porc et épices
1h
Saveur de Méditerranée en méli-mélo (Demi-finale Thermostars 2017)
2 Std.
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1h 10min
Navarin d'agneau
1h 15min