Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le chou farci
- 800 g d'eau
- 1 crabe entier frais, type tourteau (600 g env.)
- 4 feuilles de chou frisé
- 100 g d'oignon rouge, coupé en deux
- 10 g de cerfeuil frais
- 180 g de noix de saint-jacques
- 1 blanc d'œuf
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
La bisque
- 20 g d'oignon
- 20 g de carotte
- 1 gousse d'ail
- 15 g de céleri branche
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 25 g de cognac
-
200
g de fond de volaille
of 200 g d'eau et 1 cube de bouillon de volaille - 120 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625.5 kJ / 390.5 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1395.8 g
- Natrium
- 16.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de panais, petits pois et moules
55 min
Gâteau vapeur aux épinards
35 min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 min
Chouettes au fromage
Geen beoordelingen
Pisco sour
10min
Poulet sauce mole verde
1h
Soupe au chou
50 min
Moules aux cocos de Paimpol
2h 30min
Calamar à la piperade
35 min
Fumet de poisson
2 godz. 10 min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Sauce armoricaine
1h