![Sartén con pisto de verduras de verano Sartén con pisto de verduras de verano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bfed712e-d7de-4499-9943-8b92419d9340/Derivates/08fc25ea-18e5-4ce6-b174-47878b3e1e3f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de agua
- 1 ½ cdita de sal
- 300 g de cebada inflada
- 40 g de cebolla cambray, en trozos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite vegetal
- 70 g de zanahoria, en cubos (1 cm)
- 100 g de pimiento rojo, en cubos (1 cm)
- 100 g de calabacita, en cubos (1 cm)
- 130 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 30 g de piñones
- 1 - 2 pizcas de tomillo seco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 911 mg
Alternatieve recepten
Lentejas estofadas
9 Std.
Hojaldre de flor de calabaza
45 dk
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1j 15 menit
Paella de verduras (Hestan Cue™)
40 min
Coliflor gratinada
55 min
Ensalada de brócoli, pimiento y manzana
5 min
Champiñones al ajillo
15 min
Yaki udon al estilo japonés
30 min
Macarrones boloñesa
40 min
Uchepos de elote (Black Diamond)
45 dk
Lasaña vegetariana
1h
Champiñones salteados al ajillo
25 min