Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de uva pasa sultana
- 150 g de vino blanco
- 250 g de cebolla, en cuartos
- 50 g aceite de oliva (entre 1,5 y 3 cm de grosor)
- 40 g de miel de abeja
- 10 g de vinagre balsámico
- 200 g de agua
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 pizca de clavo de olor en polvo
- 10 g de fécula de maíz
- 6 filetes de lomo de cerdo (aprox 1.5-3 cm de grosor)
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 296.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo al horno
1h 35 min
Ternera con chips de papa y manzana Al vacío TM6
5hod. 10min
Lomo de cerdo con salsa agridulce
1h 50 min
Estofado de tocino, pavo y poro
35 min
Pollo al curry de coco con arroz
45 Min
Lasaña boloñesa
2h 30 min
Pollo a la Cubana
40 min
Hamburguesa de rape y salmón
20min
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50 min
Albóndigas de pavo con salsa cremosa
45 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min