Compatibele versies
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 396.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa Aurora (Bechamel con jitomate) TM6
15 dk
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 Min
Cholent TM6
5h
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Lomo de cerdo con salsa agridulce
1h 50min
Estofado de tocino, pavo y poro
35 Min
Estofado de res TM6
4 Std.
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50 Min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1j
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40 Min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 Min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 Min