Compatibele versies
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 396.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la Cubana
40min
Torta de costillas braseadas
1h
Estofado de res TM6
4h
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Cinta de lomo a la miel con pasas (Hestan Cue™)
25min
Pollo georgiano con bulgur
1h 15min
Goulash
1h 40min
Cochito
50min
Filete de res con dos salsas
40min
Tallarines al ragout
1h 10min
Camarones estilo Hunan
20min