Compatibele versies
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 396.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla cacciatora
1h 20min
Lomo a la mostaza
1sa 45 dk
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
2 Std. 30 Min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min
Cinta de lomo a la miel con pasas (Hestan Cue™)
25 Min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5 godz. 5 min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 min
Risotto con uvas y champiñones
50 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h