Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aderezo de limón y comino
- 140 g de aceite de oliva
- 60 g de queso parmesano
- 1 ¼ cdas de pimienta negra entera
- 1 cdita de albahaca seca
- 1 cdita de orégano seco
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de azúcar
- ½ cdita de sal fina
- ½ cdita de cebolla en polvo
- 70 g de vinagre de sidra
- 60 g de jugo de limón verde
- 15 g de pimiento rojo, sin rabo ni semillas
Caviar texano
- 450 g de alubias enlatadas, coladas
- 200 g de granos de elote amarillo, enlatados y colados
- 140 g de cebolla morada, en cuartos
- 140 g de pimiento rojo, sin rabo ni semillas, cortado en trozos
- 30 g de cilantro fresco, sólo las hojas
- 2 - 3 chiles jalapeños, sin rabo ni semillas, cortados en trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 993.7 kJ / 236.6 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romeritos veganos
1j
Setas con mole verde
40 Min
Medallones vegetarianos
1j 10 menit
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Lasaña vegetariana
1j
Jamón de frijol vegano
3 Std.
Hamburguesas de tofu
8hod. 10min
Bases: bechamel vegana, lentejas rojas, espinacas salteadas y champiñones
2h 20min
Sopa de garbanzos (Revithia)
1h 40min
Soya texturizada a la Vizcaína
1j 10 menit
Lentejas marinadas
35 Min
Boloñesa de lentejas
35 Min