Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 400 g de agua tibia
- ½ cdita de azúcar
- 40 g de levadura fresca
- 500 g de harina sin gluten
- 2 cditas de psyllium
- 60 g de aceite de oliva
- ¾ cdita de sal
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite
- 2 cdas de hojas de romero fresco
- 100 g de mozzarella, cortado en dados pequeños
- ¼ cdita de pimienta molida
- Voeding
- per 12 porciones
- Calorieën
- 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
- Eiwitten
- 102.4 g
- Koolhydraten
- 452.1 g
- Vetten
- 125.6 g
- Verzadigd vet
- 25.2 g
- Vezels
- 87.1 g
- Natrium
- 4660.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de nuez
1 Std. 5 Min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pizza sin gluten en sartén
30 Min
Limonada negra
144 Std.
Rebanada de Jamaica
1 godz.
Galletas de pistache
30 Min
Rollo de machacado con huevo
40min
Baguette sin gluten
2 Std.
Base para pay sin gluten
15min
Carrot cake vegana
2 Std.
Muffins de jamón, queso y quinoa
1 godz. 30 min