Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 20 g de levadura prensada fresca y un poco más para engrasar el tazón
- 220 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 400 g de jitomate, maduro, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de hojas de albahaca fresca
- 300 g de mozzarella fresca
- 100 g de jamón cortado en tiras
- 4 huevos
Montaje
- 4 huevos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3558 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
El mejor pastel de chocolate
1sa
Empanadas argentinas
1 godz. 50 min
Bolillos caseros
1h 40min
Cookie cheesecakes
1h 40min
Pastelito de chocolate (Black Diamond)
2sa
Pan liso y crujiente (Pao de Alho)
35 min
Empanadas argentinas
3 Std. 40 Min
Brownies a la Mexicana
40 min
Nidos de huevo al horno
4 Std.
Empanadas de res
1sa 10 dk
Bollitos de mantequilla
1h 40min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min