Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte sucrée
- 45 g de azúcar refinada
- 175 g de harina de trigo
- 175 g de mantequilla sin sal, en cubos y fría
- 1 yema de huevo
- ¼ cdita de sal fina
- harina de trigo, para trabajar
Fresas marinadas
- 450 g de fresas frescas, sin tallos y en cuartos
- 45 de azúcar refinada
- 1 vaina de vainilla, solamente las semillas
Crema de mascarpone
- 225 de queso mascarpone
- 115 g de queso crema
- 1 cdita de vainilla
- 60 - 100 g de azúcar refinada
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
Montaje
- 50 g de blueberry, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1301 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Tiramisú
3h 15min
Red velvet
1ωρ. 30 λεπτ.
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Tartaletas de almendra y naranja
1 godz. 50 min
Pastel de tres leches
2 Std.
Red Velvet
1ωρ. 20 λεπτ.
Macarrones con merengue suizo
1ωρ. 10 λεπτ.
Gelatina de rompope
5 Std. 20 Min
Tarta de queso y chocolate blanco con uvas
2 Std.
Tarta de Santiago
45min
Pastel de jengibre con betún de especias
3 Std.