Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
of 1 sobre de levadura seca instantánea, (aprox. 11 g) - 1 cdita de azúcar
- 130 g de harina de trigo
Masa de pan
- 250 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina
- 500 g de harina de trigo integral
- 2 cdas de semillas de amapola
- aceite de oliva extra virgen, la necesaria para engrasar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 515 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 1.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min
Pan de caja blanco
2h
Pan de caja integral
1 godz. 10 min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 min
Pan de caja blanco
2h
Pan de frutos secos
2 Std. 10 Min
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Pan de caja con ajonjolí
2h
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Hogaza exprés
50 min
Pan de caja
2 Std. 30 Min