![Pan de brioche al vapor Pan de brioche al vapor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1AFA3596-3244-4CA5-80B1-69858E926C7A/Derivates/5A18A958-5C26-417A-AE04-547C5AAFE390.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 2 huevos medianos
- 250 g de harina
- 30 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de mantequilla, en trozos (y un poco más para engrasar el molde)
- 750 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 544 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 3.65 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 4.95 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de caja blanco
2h
Pan de caja
2h 30min
Molotes de plátano rellenos de queso
45min
Bolillos caseros
1 godz. 40 min
Bagels
2h
Brioche de calabaza
1 godz. 40 min
Polvorones
2h
Pan de soda
35min
Aperitivos salados de ajonjolí
40min
Hogaza exprés
50min
Bollitos de mantequilla
1 godz. 40 min
Pan de caja con ajonjolí
2h