![Cheesecake de durazno con flores comestibles Cheesecake de durazno con flores comestibles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4f0a9dd-6a2a-4a1a-9b4f-0d1533a0629f/Derivates/f66324a4-b55b-48a7-b7e8-44abe4ff3769.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 láminas de grenetina (aprox. 2 g cada una)
- agua, para hidratar
- 150 g de hojuelas de avena
- 60 g de dátiles deshuesados
- 40 g de aceite de coco
- 600 g de durazno, pelado, sin hueso, en mitades y en rebanadas (2-3 mm)
- 90 g de azúcar
- 1 cda de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 200 g de leche entera
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 500 g de queso crema, en trozos
- 20 - 25 flores comestibles, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 197.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dulce de tapioca
1h
Burrito Británico de Pudín de Yorkshire
4 godz.
Pastel de calabacita
1sa 20 dk
Pan de caja sin gluten
2sa
Pastel de calabaza
1sa 25 dk
Natilla cremosa saludable
20min
Tarta de piña y coco
1h
Pastel de pera y nuez
1sa 10 dk
Gelatina de mango
15min
Waffles belgas
1h 30min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Crepas (sin gluten)
1sa 20 dk