Compatibele versies
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 10 g de polvo de hornear
- 230 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 50 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 4 cebolletas rectas cortadas en rodajas de 3 cm
- 400 g de carne picada de cerdo
- 2 cucharadas de salsa de soja
- ½ cucharadita de vino de arroz (sake)
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta blanca molida
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de cinco especias chinas en polvo
- 2 cucharadas de aceite de sésamo
Terminación
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1107 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 525.5 mg
Alternatieve recepten
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Bao buns de cerdo
2h
Masa para wontons
1h 15min
Bao buns de coco, cerdo y champiñones
45min
Doner kebab de pollo con pita integral
2h 40min
Pan chino
1h 15min
Wontons fritos salados
30min
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35min
Pollo frito al estilo Kentucky
3h 20 min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min