Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 50 g de queso parmesano
- 30 g de tomates secos
- 250 g de tomates cherry
- 3 cucharadas de hojas de albahaca frescas
- 4 cucharadas de orégano fresco (solo las hojas)
- 200 g de mozzarella fresca
- 200 g de queso rallado (mezcla 4 quesos)
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
Masa y montaje
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar la masa)
- 200 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Rollo de pan mediterráneo
3h
Crostini con quesos y tomates secos
20min
Patatas nuevas Hasselback
1h 5min
Costrada griega
50min
Choux de queso
1h 10min
Palmeras con tapenade
30min
Aperitivos de hojaldre
25min
Calzone margarita con huevo
2 godz. 50 min
Tarta flambeada alsaciana
1h 5min
Focaccia de Puglia
1h
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Caracolas de pizza con pollo a la barbacoa
1h 30min