Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mantequilla fría, en trozos (y un poco más para untar el molde)
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche fría
Relleno
- 6 - 7 ciruelas rojas (cortadas por la mitad y sin hueso)
- 150 g de harina de repostería
- 130 g de azúcar
- 100 g de mantequilla fría, en porciones
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2090 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Tarta de cerezas
2 Std.
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1 Std.
Clafouti de cerezas
1 Std. 20 Min
Strudel de manzana
1 Std. 20 Min
Cake de arándanos
1 Std. 30 Min
Tarta de manzana y pera
50 min
Crumble de coco y manzana
50 min
Tarta de ciruelas
1 Std.
Cheesecake de albaricoques y frambuesas
5h 30min
Postre de pera y queso cremoso
20 Min
Triffle de cantuccini y cerezas
1h 55 phút
Tartaletas de arándanos con franchipán
1 Std. 30 Min