Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 150 g de mantequilla fría, en trozos pequeños (y un poco más para untar el molde)
- 70 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
Relleno
- 100 g de azúcar
- 8 - 10 tiras de piel de pomelo (sin nada de parte blanca)
- 1 trozo de jengibre fresco de 2 cm aprox.
- 350 g de agua
- 150 g de zumo de pomelo
- 4 yemas de huevo
- 50 g de maicena
Montaje
- 200 g de azúcar
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2333 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 10.44 g
- Koolhydraten
- 79.64 g
- Vetten
- 21.92 g
- Vezels
- 1.62 g
Alternatieve recepten
Tarta de limón y merengue
3h
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1 Std.
Strudel de manzana
1h 20min
Merengues con nata y coco
6h 30min
Cheesecake de natillas y merengue
1h 30min
Flan de París con merengue
10h
Mont Blanc mini
6 godz.
Savarin rápido al ron
1h 30min
Tarta de merengue y coco
4h
Soufflé al Grand Marnier®
1 Std.
Merengues con mandarinas y nata al azafrán
2h 45 min
Tarta de naranja
5 Std.