Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pasas sin semillas
- 1 cucharada de kirsch (licor de cereza)
- 50 g de azúcar
Esponja
- 50 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 90 g de harina de fuerza
Masa Kugelhopf
- 100 g de leche
- 3 huevos
- 100 g de azúcar
- 400 g de harina de fuerza
- 5 g de sal
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 75 g de almendras laminadas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1734 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 8.26 g
- Koolhydraten
- 55.29 g
- Vetten
- 17.85 g
- Vezels
- 3.07 g
Alternatieve recepten
Roscón con mousse de salmón y langostinos
3 Std.
Pastel de cardamomo y limón
1h 35min
Strudel de manzana, arándanos y pistachos con masa filo
45 Min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Bougatsa griega con miel y pistachos
4hod. 45min
Mince pies
1 Std.
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Estrella brioche nevada
3h 10min
Girasol de brioche de mantequilla con jamón y queso
2 Std.
Tarta de cerezas y albaricoques
1 Std.
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20 min