Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pasas sin semillas
- 1 cucharada de kirsch (licor de cereza)
- 50 g de azúcar
Esponja
- 50 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 90 g de harina de fuerza
Masa Kugelhopf
- 100 g de leche
- 3 huevos
- 100 g de azúcar
- 400 g de harina de fuerza
- 5 g de sal
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 75 g de almendras laminadas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1734 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 8.26 g
- Koolhydraten
- 55.29 g
- Vetten
- 17.85 g
- Vezels
- 3.07 g
Alternatieve recepten
Panecillos de San Ignacio
25h
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4hod. 10min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2 godz. 20 min
Stollen
2 Std.
Fullatre de las Cinco Villas
1 godz. 25 min
Galette des Rois
1 godz.
Bundt cake de especias
2 Std.
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Galletas de cardamomo
40 min
Galletas con huella
20 min
Brioche con frutas y pasas
3 Std. 10 Min
Pastel vasco (Gateau basque)
3 Std. 10 Min