Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo pequeño
- 10 g de chalota
- 2 - 3 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 1 - 2 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 10 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 5 g de estragón fresco
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 1 ramita de mejorana fresca (solo las hojas)
- 10 g de mostaza de Dijon
- 1 cucharadita de brandy
- 1 cucharadita de vino blanco
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de curry en polvo
- 1 pellizco de pimentón dulce
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 2 yemas de huevo
- 250 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- Voeding
- per 380 g
- Calorieën
- 8694 kJ / 2080 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 224.2 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Crema de boletus
1h 35min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4 godz. 45 min
Cóctel Christmas
1 Std. 10 Min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.
Langosta thermidor
50 Min
Mantequilla Maître d'Hôtel
5 min
Cachete de cerdo en vino tinto Al vacío
8 Std. 45 Min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Macarons de tomate con mantequilla de anchoas
4h 20min
Crema de ostras
20 Min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min