Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo pequeño
- 10 g de chalota
- 2 - 3 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 1 - 2 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 10 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 5 g de estragón fresco
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 1 ramita de mejorana fresca (solo las hojas)
- 10 g de mostaza de Dijon
- 1 cucharadita de brandy
- 1 cucharadita de vino blanco
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de curry en polvo
- 1 pellizco de pimentón dulce
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 2 yemas de huevo
- 250 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- Voeding
- per 380 g
- Calorieën
- 8694 kJ / 2080 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 224.2 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Bricks de patata con yema
2h 20min
Terrinas de foie trufado
74h
Langosta thermidor
50min
Salsa holandesa
15min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
New England clam chowder (Sopa de almejas de Nueva Inglaterra)
2h
Trufas de chocolate con curry y chile
1h 20 min
Crema de ostras
20 min
Mantequilla Maître d'Hôtel
5 min
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1h 50 min
Foie de pato
33h
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 min