Compatibele versies
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hielo perfumado
- 1000 g de agua mineral
- 1 bolsita de té de vainilla y canela (p. ej. Milford®)
Pisco sour drink
- 150 g de pisco
- 30 g de pulpa de maracuyá congelada (p.ej. Boiron®)
- 80 g de zumo de limón
- 20 g de zumo de lima
- 40 g de azúcar
- 60 g de clara de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.24 g
- Koolhydraten
- 7.62 g
- Vetten
- 0.01 g
- Vezels
- 0.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ají de gallina
1h 15min
Semifrío de castañas con salsa de nueces
4h 30 min
Margarita de sandía
10 Std.
Cóctel pisco sour
10min
Sorbete de vino espumoso y vodka
30min
Daiquiri
5min
Daiquiri de plátano
5min
Pisco güenazo
10min
Choripanes con salsa pebre
2h
Cosmopolitan
5min
Cóctel Vaina chilena
5min
Pisco sour
10min