Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 150 g de cebollitas francesas enteras peladas
- 150 g de zanahorias (en rodajas de aprox. 7-8 mm)
- 150 g de judías verdes redondas frescas en trozos
- 150 g de ramilletes de coliflor
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 8 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 654.5 kJ / 156.5 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofas a la romana
50 Min
Melocotones en almíbar
20 Min
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Pimientos agridulces
1 Std. 5 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12小时 30 分钟
Conserva de tomates cherry
1 Std. 30 Min
Verduras escabechadas
12小时 30 分钟
Cebollitas en aceite
1h 10min
Alcachofas en aceite
1 Std. 40 Min
Calabacín encurtido en aceite
3 godz. 20 min
Panecillos de San Ignacio
25h
Pak choi salteado
10min