Compatibele versies
Tartaletas de jamón de York y espárragos (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 55 g de arroz de grano redondo
- 30 g de mijo en grano
- 55 g de trigo sarraceno en grano
- 55 g de mantequilla fría (y un poco más para engrasar)
- 50 g de agua fría
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 30 g de queso parmesano rallado casero
- 150 g de leche entera
- 10 g de fécula de patata certificada sin gluten (p. ej. Santiveri®)
- 15 g de mantequilla
- 2 yemas
- 130 g de espárragos verdes en trozos
- 80 g de jamón cocido en dados (consultar lista FACE)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1422 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15 min
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Lasaña sin gluten
2h
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Piadinas sin gluten
45min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30 min
Scones sin gluten
30min
Barritas de queso y romero (sin gluten)
1h 30min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min