![Pasta fresca sin gluten Pasta fresca sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3A37541-0C44-4255-AB6D-2551CE46F33E/Derivates/9383D0F2-D1A3-4368-B181-E14F73C00251.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de agua
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
- 2 huevos (M)
- 300 g de harina sin gluten Farina Schär®
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1350 kJ / 322 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1288.3 mg
Alternatieve recepten
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5 godz.
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5óra 40p
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Piadinas sin gluten
45min
Pizza tropical sin gluten
1h
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Gofres sin gluten
50 min
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min