Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- ½ cucharadita de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 150 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y algo más para espolvorear)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
- aceite de oliva virgen extra para engrasar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 888 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 36.77 g
- Vetten
- 4.03 g
- Vezels
- 3.51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Piadinas sin gluten
45 Min
Pasta fresca sin gluten
45 Min
Pan exprés sin gluten
1sa
Focaccia al romero (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min
Scones sin gluten
30 Min
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Crêpes sin gluten
45 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min