Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 200 g de harina de fuerza
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de lino
- 30 g de pipas de girasol
- 20 g de pipas de calabaza
- 20 - 40 g de sémola de trigo fina para espolvorear
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 4870 kJ / 1165 kcal
- Eiwitten
- 37.97 g
- Koolhydraten
- 219.79 g
- Vetten
- 14.89 g
- Vezels
- 24.52 g
Alternatieve recepten
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan integral al vapor
2h
Pan rústico
2h
Pan ácimo
1 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 godz.
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan rústico de setas y pistachos
2 Std. 30 Min
Panecillos bretzel
5h 30min
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min