Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua a temperatura ambiente
- 20 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas, desmenuzada
- 1 cucharadita de miel
- 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 300 g de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 100 g de queso gorgonzola en trozos
- 100 g de jamón serrano en lonchas
- 1 patata (aprox. 150 g) en rodajas de aprox. 2 mm
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas limpias y secas)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11380 kJ / 2720 kcal
- Eiwitten
- 75.1 g
- Koolhydraten
- 371.7 g
- Vetten
- 113.9 g
- Vezels
- 26 g
Alternatieve recepten
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Pizza sin gluten en sartén
30 Min
Pizza tropical sin gluten
1 godz.
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Rosquillas americanas sin gluten
2 Std. 30 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min