Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de tapioca (fécula de mandioca, consultar lista FACE)
- 60 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 100 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 30 g de leche en polvo
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de bicarbonato
- ½ sobre de levadura de panadería deshidratada (3-4 g) (consultar lista FACE)
- 1 huevo
- 170 g de leche entera
- 1 cucharada de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
Cobertura
- 100 g de tomate frito
- 100 g de jamón de York en lonchas (consultar lista FACE)
- 120 g de queso emmental rallado casero (o consultar lista FACE)
- 120 - 150 g de queso mozzarella
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 2 rodajas de piña fresca (aprox. 150 g) cortadas en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2576 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 29.22 g
- Koolhydraten
- 63.47 g
- Vetten
- 27.45 g
- Vezels
- 3.63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Crêpes sin gluten
45 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de molde sin gluten
14ωρ.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2h 50min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Gofres sin gluten
50min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pizza sin gluten en sartén
30min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Lasaña sin gluten
2h