Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso gruyère en trozos
- 30 g de queso parmesano
- 12 - 15 aceitunas negras sin hueso
- 3 huevos
- 1 pellizco de sal
- 250 g de requesón
- 150 g de leche
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 50 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 1 cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 3 cucharaditas de mantequilla (para la sartén)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1045 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 16.23 g
- Vetten
- 14.76 g
- Vezels
- 0.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortitas sin gluten
40 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Crêpes sin gluten
45 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10 Min
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5 Std.
Gofres sin gluten
50min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Lasaña sin gluten
2 Std.
Focaccia rústica sin gluten
2 Std. 40 Min