Compatibele versies
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Compota de higos y manzanas
- 140 g de higos secos blandos
- 200 g de manzanas (peladas, sin pepitas y en trozos)
- 15 g de azúcar moreno
-
25
g de vino de Oporto
of 25 g de vino dulce - 1 pellizco de canela molida
Panna cotta de foie gras
-
50
g de vino de Oporto
of 50 g de vino dulce - 1 anís estrellado
- 150 g de foie gras de pato crudo en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 hojas de gelatina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 964 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 3.05 g
- Koolhydraten
- 98.75 g
- Vetten
- 17.01 g
- Vezels
- 2.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque de bogavante
50min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 Min
Crema de boletus
1h 35min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Tartar de buey
10 Min
Chutney de higos y bastones de ibérico
1 Std. 30 Min
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2 Std. 45 Min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min