Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1717 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9.17 g
- Koolhydraten
- 2.75 g
- Vetten
- 40.33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Foie de pato
33u.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Foie gras (al vacío)
72h
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1h 30min
Menú: Bullabesa
1h 5min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45min
Sal de algas para pescados y mariscos
5min
Carpaccio de gambón y kumquat para dos
30min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30min
Crema de ostras
20 min