Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1717 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9.17 g
- Koolhydraten
- 2.75 g
- Vetten
- 40.33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Crema de chirivía y manzana
30min
Roux
10 Min
Foie gras (al vacío)
72h
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Trufas de chocolate con curry y chile
1h 20min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Pato relleno a la navarra
3h 15min
Bisque de bogavante
50 Min
Mantequilla Café de París
10 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Foie de pato
33h
Claras montadas
5 min