Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1717 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9.17 g
- Koolhydraten
- 2.75 g
- Vetten
- 40.33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Foie de pato
33u.
Foie gras (al vacío)
72 godz.
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10 min.
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Compota de cebolla roja
2h 10 min
Macarons de tomate con mantequilla de anchoas
4 godz. 20 min
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30p
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1óra
Paté de campaña en terrina
26h 40min