Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de harina de repostería
- 25 g de cacao puro en polvo
- 125 g de azúcar
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 125 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 125 g de mantequilla en trozos
- 2 cucharadas de café soluble
- 90 g de agua
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 140 g de nubes mini
- sirope de chocolate para regar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1861 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 117.6 mg
Alternatieve recepten
Roscón bombón
4h
Pan relleno de queso (Khachapuri) - Georgia
30min
Tarta versátil para celebrar
4h
Bambas Boston cream
2h
Chili chorizo dog - EEUU
2 godz. 50 min
Brownie con cheesecake de frambuesa
2h
Pastel francés con fresas (millasson)
1 Std. 10 Min
Panna cotta de piña colada
2u. 20min
Cookie cheesecakes
1 Std. 40 Min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1h 30min
Tarta de queso japonesa
1h
Galletas de leche condensada y dos chocolates
30min