Compatibele versies
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nems
- 1 lata de confit de pato (peso neto 600 g)
- 10 g de raíz de jengibre fresca pelada
- 150 g de mermelada de higos
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 hojas de pasta brick (1 paquete)
Salsa
- 50 g de salsa de soja
- 30 g de mermelada de higos
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 30 g de vino blanco
- 30 g de agua
- 1 cucharadita de maicena (5 g)
- 20 hojas de cogollos de Tudela
- 4 - 6 ramitas de menta fresca (solo las hojas) (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 8.75 g
- Koolhydraten
- 7.51 g
- Vetten
- 3.85 g
- Vezels
- 0.21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado con remolacha
48j
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48j
Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado
5h
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4 Std. 15 Min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6 Std. 15 Min
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Tiradito de lubina
15min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Blinis con tartar de salmón
1h 20 min
Huevos Benedict
30min