Compatibele versies
Pan relleno de trucha ahumada, atún y queso cremoso
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan
- 500 g de agua
- 10 g de aceite de oliva
- 5 g de miel
- 25 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina integral de trigo
- 450 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de mantequilla para untar el molde
Cobertura
- 200 g de crème fraîche
- 150 g de queso cremoso
- ½ cucharadita de sal
Salsa de mostaza
- 200 g de crème fraîche
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 ½ cucharaditas de azúcar
- 20 g de mostaza de Dijon
- 50 g de aceite de girasol
Pasta de atún
- 200 g de atún en aceite, escurrido
- 150 g de queso cremoso
Montaje
- 70 g de pepino en rodajas finas
- 70 g de rabanitos en rodajas finas
- 70 g de lechuga iceberg en juliana
- 200 g de trucha ahumada en trozos
-
1
cucharada de cebollino fresco picado, para espolvorear
of 1 cucharada de perejil fresco picado, para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2014 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 15.14 g
- Koolhydraten
- 39.05 g
- Vetten
- 29.39 g
- Vezels
- 2.97 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hojaldre provenzal
2 Std.
Dip de queso, atún y pasas al oporto
2 godz. 5 min
Crêpes de maíz dulce rellenas de pescado con champiñones
1 Std. 15 Min
Pan de molde de piquillos
2 Std.
Stollen de chocolate
2 Std.
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1 Std.
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Tartaletas de huevo y jamón
30 Min
Chutney de higos y bastones de ibérico
1 Std. 30 Min
Dip de queso con rabanitos
5min
Aperitivo de queso con granada
30 Min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min